TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.amiral.cards, denumit in continuare www.amiral.cards, este detinut si administrat de societatea INTERCORP HOLDINGS S.A., denumit in continuare “INTERCORP HOLDINGS”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 15649422, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2348/2003 si cu sediul in Strada Preda Buzescu nr. 1A, jud. Constanta, Romania, email:  mkt[at]intercorp.holdings. 

Navigarea pe site-ul www.amiral.cards echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator. www.amiral.cards isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

1.Definitii

Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul www.amiral.cards.

2.Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului www.amiral.cards: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea www.amiral.cards si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.amiral.cards a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. www.amiral.cards si logo-ul www.amiral.cards sunt marci inregistrate ale INTERCORP HOLDINGS S.A.

Utilizarea pe www.amiral.cards a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.amiral.cards nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3.Exonerare de raspundere

www.amiral.cards nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.amiral.cards sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.amiral.cards fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. www.amiral.cards nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

4.Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului www.amiral.cards pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.amiral.cards, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.amiral.cards nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda www.amiral.cards si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www.amiral.cards va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.amiral.cards are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.amiral.cards si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.amiral.cards, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing.

Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Utilizatorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul INTERCORP HOLDINGS S.A.

www.amiral.cards nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.amiral.cards  pentru niciun fel de prejudiciu. 

6. Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de www.amiral.cards, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

7. Prevederi generale

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.amiral.cards sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de cardurile AMIRAL, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.


POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Prezenta politica se refera la cookie-urile folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile operate de INTERCORP HOLDINGS S.A. cu sediul social in Constanta, Str. Preda Buzescu nr. 1A, Cod Postal 900575 (denumita in continuare „Intercorp Holdings”).

Cookie-urile sunt folosite pentru urmatoarele scopuri:

• de functionare a site-ului,

• de analiza a comportamentului vizitatorilor site-ului,

• pentru publicitate.

Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este o prioritate pentru Intercorp Holdings. Dorim sa fim cat mai transparenti si clari cu privire la abordarea Intercorp Holdings in materie. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la hq[at]intercorp.holdings. 

1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server Intercorp Holdings sau catre un server al unei terte parti.

2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila in principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Intercorp Holdings pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

3. Ce cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei.

Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

4. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

• cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului;

• cookie-uri de analiza;

• cookie-uri pentru publicitate;

Cookie-urile sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

5. Contin cookie-urile date personale?

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta mai adaptata preferintelor sale.

Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

6. Blocare cookie-uri

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:

• cumparati online

• va autentificati in contul dumneavoastra

In cazul in care esti de acord cu aceste limitari si doresti sa blochezi cookie-urile, urmeaza instructiunile de mai jos:

Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea sa modificati setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

Alege browser-ul tau din lista de mai jos pentru a afisa instructiunile pe care trebuie sa le parcurgeti dupa deschiderea browser-ului.

Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a intelege aceste setari, accesati urmatoarele link-uri:

· Cookie settings in Internet Explorer

· Cookie settings in Firefox

· Cookie settings in Chrome

· Cookie settings in Safari 

Link-urile de mai sus nu apartin unor site-uri Intercorp Holdings si Intercorp Holdings nu este responsabil de continutul acestora.

7. Administrarea preferintelor cu privire la plasarea de cookie-uri

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor si/sau a tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit.

Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale website-ului.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parti ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului - categorii de produse si servicii.

  • configurarea corecta a functiilor site-ului selectat, care sa permita, in special, verificarea autenticitatii sesiunii de browser;

  • optimizarea si cresterea eficientei serviciilor furnizate. 

  • ajustarea continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si optimizand utilizarea paginilor web. In special, aceste fisiere permit recunoasterea parametrilor de baza ai dispozitivului utilizatorului si afisarea corecta a site-ului, adaptata nevoilor sale individuale.

  • serviciul corect al programului afiliat, permitand, in special, verificarea surselor de redirectionare a utilizatorilor catre site-ul web.

  • oferte adaptate intereselor utilizatorilor.

  • retinerea parolelor.

  • retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).

  • limitarea frecventei de difuzare a reclamelor - limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

  • furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.

  • colectarea datelor statice generale si anonime prin intermediul unor instrumente analitice, de ex. Google Analytics. 

  • conectarea la site-ul web folosind un site web social, de ex. Facebook.com.

  • pentru functiile interactive de popularizare a site-ului, folosind site-uri de retele sociale, cum ar fi Facebook.com, Pinterest.com.

  • prezentarea opinii despre site, care sunt descarcate de pe un site web extern.

  • masurarea, optimizarea si adaptarea caracteristicilor de analiza - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-si imbunatati serviciile in beneficiul utilizatorilor.

9. Securitate si aspecte legate de confidentialitate

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

• Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor.

• Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.

• Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.

10. Linkuri si informatii suplimentare utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alte moduri decat cele indicate in prezenta Politica de utilizare cookie-uri.